cd

Mensen met een uitdaging

De kernteams van Careflex Uitdagende Zorg ondersteunen instellingen door het hele land met de meest complexe zorg. Ze krijgen te maken vaak heel bijzondere, maar ook kwetsbare mensen. Iedere situatie is anders, ieder geval is uniek. Toch hebben al die cliënten, met al die verschillende achtergronden, diagnoses en karakters, iets belangrijks met elkaar gemeen. Het zijn mensen met een uitdaging. En daar willen wij ze bij helpen.

neem contact met ons op

Björn Canfijn in een kort interview van het Leids Congres Bureau

04-11-2019

Björn Canfijn in een kort interview van het Leids Congres Bureau

Het Leids Congres Bureau hield een kort interview met onze collega Björn Canfijn, trainer en coördinator bij Careflex Opleiden. Ze stelden hem drie vragen over zijn visie op LVB en Hechting.

“Bij mensen met een lichte verstandelijke beperking kan hechtingsproblematiek op verschillende wijzen tot uiting komen. Een onveilige hechting kan de oorzaak zijn van veel onbegrepen probleemgedrag. Dit kan een zorgprofessional voor diverse complexe vraagstukken stellen. Er is dan ook grote behoefte aan handvatten rond hechtingsproblematiek in combinatie met een LVB”, aldus Het Leids Congres Bureau. Lees hier het interview

Het Leids Congres Bureau organiseert op donderdag 6 februari 2020 de 2e Interactieve Studiedag LVB & Hechting. Tijdens deze dag verzorgt Björn een workshop over ‘Mentaliserende bevorderende begeleiding en storytelling’.

Klik hier voor meer info over deze studiedag. Andere sprekers deze dag zijn Patricia Stork en Ellen Bartelen.

De BBL-opleiding is een sprong in het diepe, maar wel een leuke!

Sander Baijens Bertens is in oktober begonnen met onze BBL-opleiding Sociaal Werk niveau 4. Samen met de andere lerende medewerkers van zijn klas behoort hij tot alweer de tweede lichting. We horen Sander uit over zijn ambities om de BBL-opleiding te doen, hoe hij het afgelopen half jaar heeft ervaren én hoe hij kijkt naar de toekomst.

Careflex start met een coachtraject voor medewerkers 

We zetten in op de blijvende ontwikkeling van onze medewerker. Daarom startten we vorig jaar met een coachtraject. De eerste groep heeft de vierdaagse training zojuist afgerond. Lees meer over wat ze geleerd hebben en hoe ze hun nieuwe kennis en vaardigheden inzetten op de werkvloer.

Wij zijn authentiek, gastvrij en kundig, maar wat betekent dat eigenlijk?

Authentiek, kundig en gastvrij, daar staan we bij Careflex voor. Kernwaarden zijn er niet alleen om te benoemen, maar om te verweven in je organisatie. Vandaag nemen we je mee in de visie achter onze kernwaarden, hoe we medewerkers hierin meenemen én hoe zij hieraan invulling geven in het werk dat ze doen in de zorg.