` Zorgverlening - Careflex Zorg Groep

Careflex is dé zorgspecialist van Nederland op het gebied van Gehandicaptenzorg, Geestelijke Gezondheidszorg en Jeugdzorg. U kunt onder meer bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar:

Een groepsbegeleider voor mijn dienst

Uw cliënten verdienen 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste zorg. Careflex is hierbij uw partner als het gaat om flexibele invulling van uw diensten. Ruim 200 gekwalificeerde en gedreven zorgprofessionals staan klaar om u te helpen. Met Careflex bent u dus altijd verzekerd van een kwalitatief sterk zorgteam.

Een specialist voor mijn zorgproject

Bent u op zoek naar een gedragswetenschapper, vertrouwensarts of interim-manager? Careflex is expert op het gebied van ambulante zorg voor de (middel)lange termijn. Door onze jarenlange ervaring binnen de complexe zorg hebben wij een oplossing voor al uw specialistische en overstijgende zorgvragen.

Een coach voor mijn zorgteam

Werken in de zorg is topsport. Het beste resultaat bereik je dan ook wanneer je als team optimaal functioneert. De intervisiespecialisten van Careflex helpen hierbij door uw zorgteam te coachen op het gebied van samenwerken en effectief communiceren, zodat iedereen elke dag het beste uit zichzelf haalt.

Nieuwe zorgmedewerkers voor mijn organisatie

Careflex is de ideale partner om u te assisteren bij de werving en selectie van gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaten voor uw vacatures. Dankzij onze uitgebreide kennis van het werkveld en ons grote netwerk vinden wij altijd de zorgprofessional die het beste past bij uw organisatie en de doelgroep.

Cursussen en trainingen voor mijn medewerkers

De kwaliteit van de zorg voor uw cliënten wordt mede bepaald door de deskundigheid van uw zorgteam. De trainers van Careflex helpen bij de verdere professionalisering van uw medewerkers door de dagelijkse praktijk centraal te stellen, zodat zij nieuwe kennis altijd gelijk kunnen toepassen op de werkvloer.

Een crisisinterventie team voor mijn zorggroep

Uw cliënten hebben te allen tijde recht op de hoogste kwaliteit zorg. Ook wanneer er sprake is van een crisissituatie binnen uw zorgteam. Careflex is gespecialiseerd in het samenstellen van deskundige interim teams. Hierdoor keert de rust en stabiliteit op de groep terug en is de kwaliteit van de zorg gewaarborgd.

Inhoudelijke expertise over complexe zorgthema's

Careflex beschikt over ruim 1 miljoen uur werkervaring binnen de complexe zorg. Hierdoor hebben wij veel kennis over zorggerelateerde thema’s als methodieken, wet- en regelgeving en recente ontwikkelingen. Wij delen dit graag met onze klanten, zodat uw medewerkers en cliënten hier de vruchten van kunnen plukken.

Ik heb een andere zorgvraag

Heeft u een andere zorgvraag op het gebied van de Gehandicaptenzorg, Geestelijke Gezondheidszorg of de Jeugdzorg? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 076-5138484 of stuur een e-mail. De kans is groot dat wij alsnog een passende oplossing kunnen bieden. Wij helpen u graag!