Zorgprofessionals


Careflex Zorgprofessionals zijn hoogopgeleide specialisten die een organisatie tijdelijk komen versterken. Bijvoorbeeld omdat een vaste medewerker ziek is, omdat de zorgvraag plotseling toeneemt of omdat er geen nieuwe, vaste krachten mogen worden aangenomen. Er zijn ook organisaties die een voorkeur hebben voor het werken met een flexibele schil medewerkers om bij veranderende omstandigheden toch goed te blijven presteren.

Zorgvuldig geselecteerd

Ons team van zorgprofessionals bestaat uit ambulante jeugdprofessionals, teamleiders en gedragswetenschappers. We besteden veel aandacht aan het selecteren, trainen en coachen van deze specialisten. Intervisie, het met collega’s bespreken van de werkzaamheden om de kwaliteit te verbeteren en de deskundigheid te vergroten, is verplicht. Natuurlijk kunnen onze medewerkers op ieder moment een beroep doen op Careflex voor ondersteuning, overleg of om hun verhaal even kwijt te kunnen.

Ons visitekaartje

Onze zorgprofessionals hebben een vast dienstverband bij Careflex. De overeenkomst die ze hebben is dat ze het visitekaartje van Careflex zijn. Ze zijn weliswaar te gast in de organisatie van de opdrachtgever, maar zetten zich met hart en ziel in voor de cliënten. Betrokken, bekwaam en oprecht. Al ruim 8 jaar worden onze zorgprofessionals gevraagd in het ambulante jeugdveld.  Onze teamleiders en gedragswetenschappers worden regelmatig ingezet ter ondersteuning van onze kernteams van Uitdagende Zorg.