Mensen met een uitdaging

De kernteams van Careflex Uitdagende Zorg ondersteunen instellingen door het hele land met de meest complexe zorg. Ze krijgen te maken vaak heel bijzondere, maar ook kwetsbare mensen. Iedere situatie is anders, ieder geval is uniek. Toch hebben al die cliënten, met al die verschillende achtergronden, diagnoses en karakters, iets belangrijks met elkaar gemeen. Het zijn mensen met een uitdaging. En daar willen wij ze bij helpen.

neem contact met ons op

Recruiter
Recruiter

++**Dit zijn wij**++ Careflex is een zorginstelling zonder eigen cliënten. Wij ondersteunen zorginstellingen met het invullen van uitdagende zorgvragen. Dit…

Recruiter
Lerend medewerker – Maatschappelijke Zorg

Heb jij ervaring in de (complexe) zorg, maar nog geen papiertje? Kom werken en leren bij Careflex! Bij ons kun…

Lerend medewerker – Maatschappelijke Zorg niv 4
Samen bouwen aan vertrouwen

Vertrouwen is een belangrijke bouwsteen voor een goede samenwerking. Het kernteam van Careflex werd ingezet om een stabiele werkomgeving te creëren bij GGZ Breburg. Zorgmanager Miranda van den Berk vertelt over het mooie succes dat volgde.

Hoe je als begeleider jouw authenticiteit inzet voor verbinding

Careflex zorgmanager Saskia kreeg een bijzonder project overgedragen: een pleeggezin had begeleiders met pedagogische vaardigheden nodig om op te passen voor drie kinderen van het gezin. Lees hoe het kernteam verbinding maakte met de kinderen.

Van vier-op-een-begeleiding naar samen Parijs ontdekken

Als cliënt Niek zich niet veilig voelde werd hij agressief . Helaas werkten de alarmsystemen niet altijd en was er daardoor bij noodsituaties niet altijd directe hulp. Lees hoe dit verhaal toch een succes werd!

Vrijheid én onderdeel van een familie bij Careflex

Na 16 jaar lang in de gehandicaptenzorg en werken als zzp’er begon Rachid Oujamaa eerder dit jaar bij Careflex. In dit verhaal deelt hij zijn ervaring en waarom Careflex perfect bij hem past.

Training op maat: het concept mentale veerkracht binnen het kader van complexe scheidingen

Bij Careflex Opleiden bieden we trainingen maat. Zorgorganisatie William Schrikker wilde meer weten over hoe je je als jeugdbeschermer bij complexe scheidingen beweegt door het web van verschillende hulpverleners waarmee je moet samenwerken. Lees hier alles over de training en hoe die tot stand kwam.