Mensen met een uitdaging

De kernteams van Careflex Uitdagende Zorg ondersteunen instellingen door het hele land met de meest complexe zorg. Ze krijgen te maken vaak heel bijzondere, maar ook kwetsbare mensen. Iedere situatie is anders, ieder geval is uniek. Toch hebben al die cliënten, met al die verschillende achtergronden, diagnoses en karakters, iets belangrijks met elkaar gemeen. Het zijn mensen met een uitdaging. En daar willen wij ze bij helpen.

neem contact met ons op

Filters voor Verhalen
Dolle pret in de keuken met de wintertour 2021
19 mei 2022

Met de wintertour zetten onze zorgmanagers begeleiders en cliënten in het zonnetje. Dit jaar brachten ze bakpakketten langs en werd er een bakwedstrijd georganiseerd. We nemen je mee in het succesverhaal van afgelopen wintertour!

Samen 100% voor Oekraïne
14 mei 2022

Door de verschrikkelijke situatie in Oekraïne werden we bij Careflex aan het denken gezet: hoe kunnen we helpen? We besloten in actie te komen en delen graag twee verhalen over het afreizen naar Oekraïners en hen verwelkomen in de Koepel in Breda.

Ervaringsverhaal: hoe nodig je iemand die buiten de groep valt terug naar binnen?
19 april 2022

Het is vandaag de Landelijke Dag tegen Pesten. Een mooi moment om stil te staan bij de vraag: hoe kun je iemand die zich niet zeker voelt in een groep weer in zijn kracht laten staan? Zorgmanager Lyzanne Doff-Sotta vertelt hier graag over.

Succesverhaal: Er is altijd een oplossing
24 februari 2022

Denken in oplossingen en mogelijkheden zit in ons DNA! Een DJ en bbq voor de cliënt? Dat wordt geregeld!

Careflex organiseert online Kennisevent
3 februari 2022

Op donderdag 31 maart zal Careflex een online Kennisevent organiseren. Tijdens het kennisevent zullen verschillende sprekers hun verhaal delen rondom onderwerpen als psychiatrie, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, de samenleving, inclusie en exclusie, en innovatie.

Samenwerken aan de toekomst met beroepsopleider Curio
20 januari 2022

Careflex staat niet voor niks voor Samen 100% en daarom brengen we met trots onze samenwerking en partnerschap met beroepsopleider Curio naar buiten.

Succesverhaal: Aan het roer met een glimlach
3 januari 2022

Een warm en liefdevol succesverhaal over een cliënt die aan het roer ging staan.

Ervaringsverhaal: zie dit als een kans en ervaring
14 november 2021

Irene de Bruijn deelt haar ervaring over het werk als Begeleider Complexe Zorg bij Careflex.

Succesverhaal: Samen kun je zoveel meer
11 oktober 2021

Marèl deelt hoe ze haar werk ervaart als Begeleider Complexe Zorg bij Careflex.