Mensen met een uitdaging

De kernteams van Careflex Uitdagende Zorg ondersteunen instellingen door het hele land met de meest complexe zorg. Ze krijgen te maken vaak heel bijzondere, maar ook kwetsbare mensen. Iedere situatie is anders, ieder geval is uniek. Toch hebben al die cliënten, met al die verschillende achtergronden, diagnoses en karakters, iets belangrijks met elkaar gemeen. Het zijn mensen met een uitdaging. En daar willen wij ze bij helpen.

neem contact met ons op

We zijn een World-class Workplace!

21-10-2022

Elk jaar doen we een medewerkersonderzoek over het werkgeluk van onze medewerkers bij Careflex. Dit jaar sloegen we de handen ineen met Effectory om dit in kaart te brengen. We hebben voor deze partner gekozen, omdat de manier van onderzoek doen naadloos bij die van ons past. Het liefste blijven we continu ontwikkelen. We delen nu meerdere korte vragenlijsten per jaar over verschillende thema’s. Zo kunnen we goed doorvragen op een onderwerp waardoor het ook duidelijker is waarmee we aan de slag moeten.

Vragenlijst

Eind september ging de eerste vragenlijst de deur uit. Deze ging over verschillende onderwerpen, zoals roostering en leiderschap. De uitslag is bekend en zoals je in de titel leest, hebben we wat te vieren: we zijn uitgeroepen tot World-class Workplace. We zijn er trots op dat we met elkaar Careflex een betrouwbare, inspirerende en leuke werkplek maken.

En nu?

De resultaten zijn binnen en nu is het moment om deze te analyseren. De verbeterpunten nemen we mee zodat we ons kunnen blijven ontwikkelen als goede werkgever.

Ervaringsverhaal: medicatie en ADL-training

Als onderdeel van een warm welkom volgen alle nieuwe Careflexers onze trainingsweek. Deze trainingsdag stond in het teken van medicatie en Algemene Dagelijkse Verrichtingen (ADL) training. Careflex trainer Gea Kuik en deelnemers vertellen over hun ervaring.

Ervaringsverhaal: positieve gezondheid

Bij Careflex reageren we niet op een ziekte of beperking, maar zetten we een betekenisvol leven van cliënten centraal. Dit doen we vanuit het concept positieve gezondheid. Op ons Kennisevent van vorige week deelde Careflex Opleidingsadviseur Tessa van Aalten kennis hierover. Lees hoe twee deelnemers dit ervaarden.

Kennisevent ‘De veerkrachtige zorgprofessional’

Op 6 oktober openden we daarom weer onze deuren voor het Kennisevent ‘De veerkrachtige zorgprofessional.’ We kijken terug op een geslaagde avond waar zorgprofessionals meer hebben geleerd over veerkracht en hoe je voor jezelf kan zorgen.