Mensen met een uitdaging

De kernteams van Careflex Uitdagende Zorg ondersteunen instellingen door het hele land met de meest complexe zorg. Ze krijgen te maken vaak heel bijzondere, maar ook kwetsbare mensen. Iedere situatie is anders, ieder geval is uniek. Toch hebben al die cliënten, met al die verschillende achtergronden, diagnoses en karakters, iets belangrijks met elkaar gemeen. Het zijn mensen met een uitdaging. En daar willen wij ze bij helpen.

neem contact met ons op

We zijn een World-class Workplace!

21-10-2022

Elk jaar doen we een medewerkersonderzoek over het werkgeluk van onze medewerkers bij Careflex. Dit jaar sloegen we de handen ineen met Effectory om dit in kaart te brengen. We hebben voor deze partner gekozen, omdat de manier van onderzoek doen naadloos bij die van ons past. Het liefste blijven we continu ontwikkelen. We delen nu meerdere korte vragenlijsten per jaar over verschillende thema’s. Zo kunnen we goed doorvragen op een onderwerp waardoor het ook duidelijker is waarmee we aan de slag moeten.

Vragenlijst

Eind september ging de eerste vragenlijst de deur uit. Deze ging over verschillende onderwerpen, zoals roostering en leiderschap. De uitslag is bekend en zoals je in de titel leest, hebben we wat te vieren: we zijn uitgeroepen tot World-class Workplace. We zijn er trots op dat we met elkaar Careflex een betrouwbare, inspirerende en leuke werkplek maken.

En nu?

De resultaten zijn binnen en nu is het moment om deze te analyseren. De verbeterpunten nemen we mee zodat we ons kunnen blijven ontwikkelen als goede werkgever.

Omgaan met escalaties in de complexe zorg: training en steun van je coach

Hoe ondersteunen we Careflexers bij het omgaan met escalaties? We vertellen je over onze trainingsweek, hoe zorgmanager Lyzanne haar medewerkers coacht rond escalaties en hoe onze medewerkers met een escalatie omgaan zodat ze hiervan kunnen leren.

Onze BBL-opleiding is wederom SBB erkend!

We mogen in onze handen klappen, want Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) geeft aan dat Careflex nog steeds een erkend leerbedrijf is. Dit betekent dat we nog steeds een leerbedrijf kunnen zijn voor mbo-zorgopleidingen. Lees meer!

De vrijheid van Careflex, begeleider Güliz Bircan-Karayel deelt haar ervaring

Güliz Bircan-Karayel werkt al een paar jaar met veel enthousiasme bij Careflex. Ze vertelt over de rust en vrijheid die het haar geeft, een bijzondere ervaring met een cliënt en hoe ze ontdekte dat ze een zorgmens is.