cd

Mensen met een uitdaging

De kernteams van Careflex Uitdagende Zorg ondersteunen instellingen door het hele land met de meest complexe zorg. Ze krijgen te maken vaak heel bijzondere, maar ook kwetsbare mensen. Iedere situatie is anders, ieder geval is uniek. Toch hebben al die cliënten, met al die verschillende achtergronden, diagnoses en karakters, iets belangrijks met elkaar gemeen. Het zijn mensen met een uitdaging. En daar willen wij ze bij helpen.

neem contact met ons op

We zijn een World-class Workplace!

21-10-2022

Elk jaar doen we een medewerkersonderzoek over het werkgeluk van onze medewerkers bij Careflex. Dit jaar sloegen we de handen ineen met Effectory om dit in kaart te brengen. We hebben voor deze partner gekozen, omdat de manier van onderzoek doen naadloos bij die van ons past. Het liefste blijven we continu ontwikkelen. We delen nu meerdere korte vragenlijsten per jaar over verschillende thema’s. Zo kunnen we goed doorvragen op een onderwerp waardoor het ook duidelijker is waarmee we aan de slag moeten.

Vragenlijst

Eind september ging de eerste vragenlijst de deur uit. Deze ging over verschillende onderwerpen, zoals roostering en leiderschap. De uitslag is bekend en zoals je in de titel leest, hebben we wat te vieren: we zijn uitgeroepen tot World-class Workplace. We zijn er trots op dat we met elkaar Careflex een betrouwbare, inspirerende en leuke werkplek maken.

En nu?

De resultaten zijn binnen en nu is het moment om deze te analyseren. De verbeterpunten nemen we mee zodat we ons kunnen blijven ontwikkelen als goede werkgever.

De BBL-opleiding is een sprong in het diepe, maar wel een leuke!

Sander Baijens Bertens is in oktober begonnen met onze BBL-opleiding Sociaal Werk niveau 4. Samen met de andere lerende medewerkers van zijn klas behoort hij tot alweer de tweede lichting. We horen Sander uit over zijn ambities om de BBL-opleiding te doen, hoe hij het afgelopen half jaar heeft ervaren én hoe hij kijkt naar de toekomst.

Careflex start met een coachtraject voor medewerkers 

We zetten in op de blijvende ontwikkeling van onze medewerker. Daarom startten we vorig jaar met een coachtraject. De eerste groep heeft de vierdaagse training zojuist afgerond. Lees meer over wat ze geleerd hebben en hoe ze hun nieuwe kennis en vaardigheden inzetten op de werkvloer.

Wij zijn authentiek, gastvrij en kundig, maar wat betekent dat eigenlijk?

Authentiek, kundig en gastvrij, daar staan we bij Careflex voor. Kernwaarden zijn er niet alleen om te benoemen, maar om te verweven in je organisatie. Vandaag nemen we je mee in de visie achter onze kernwaarden, hoe we medewerkers hierin meenemen én hoe zij hieraan invulling geven in het werk dat ze doen in de zorg.