cd

Mensen met een uitdaging

De kernteams van Careflex Uitdagende Zorg ondersteunen instellingen door het hele land met de meest complexe zorg. Ze krijgen te maken vaak heel bijzondere, maar ook kwetsbare mensen. Iedere situatie is anders, ieder geval is uniek. Toch hebben al die cliënten, met al die verschillende achtergronden, diagnoses en karakters, iets belangrijks met elkaar gemeen. Het zijn mensen met een uitdaging. En daar willen wij ze bij helpen.

neem contact met ons op

Succesverhaal: Er is altijd een oplossing

24-02-2022

Voor elke uitdaging is een oplossing. Het liefst zorgen wij met elkaar voor die oplossing. Dit geldt voor alles wat we doen in het werk. Zo ook in dit korte maar krachtige succesverhaal!  

Onze Careflexer Kerime Boers had een uitdaging. Samen met het zorgteam wilde ze voor een cliënt, die 1 op 1 begeleid werd, een barbecue mét DJ regelen. Ze wilde graag een DJ en een groot feest! Maar hoe kwamen ze aan het geld? En hoe kwamen alle spullen bij de cliënt? 

Het was geen kwestie of de barbecue er ging komen, maar eerder wanneer. Denken in oplossingen zit als Careflexers in ons DNA. Ze kwamen in contact met een cliënt die DJ is. ASVZ en Prisma hebben hierbij geholpen. De spullen voor de DJ? Die konden wel in de Careflex bus! Zo hebben ze een fantastische avond gehad, en vooral de cliënt een lach op het gezicht bezorgd!  

Denken in oplossingen en mogelijkheden. Dat is het fijne aan het werken bij Careflex. Verhalen zoals die van Kerime horen we bij Careflex graag! En vooral ook een uitnodiging voor iedereen om altijd met elkaar een oplossing te vinden. Want echt, er is altijd een oplossing.  

Hoe je met humor een band opbouwt met je cliënt

Careflex zorgmanager Elisa deelt een bijzondere band met cliënt Koen. Acht jaar geleden werd zij benaderd om hem te helpen. Zij zette haar humor in voor verbinding.

De BBL-opleiding is een sprong in het diepe, maar wel een leuke!

Sander Baijens Bertens is in oktober begonnen met onze BBL-opleiding Sociaal Werk niveau 4. Samen met de andere lerende medewerkers van zijn klas behoort hij tot alweer de tweede lichting. We horen Sander uit over zijn ambities om de BBL-opleiding te doen, hoe hij het afgelopen half jaar heeft ervaren én hoe hij kijkt naar de toekomst.

Careflex start met een coachtraject voor medewerkers 

We zetten in op de blijvende ontwikkeling van onze medewerker. Daarom startten we vorig jaar met een coachtraject. De eerste groep heeft de vierdaagse training zojuist afgerond. Lees meer over wat ze geleerd hebben en hoe ze hun nieuwe kennis en vaardigheden inzetten op de werkvloer.