cd

Mensen met een uitdaging

De kernteams van Careflex Uitdagende Zorg ondersteunen instellingen door het hele land met de meest complexe zorg. Ze krijgen te maken vaak heel bijzondere, maar ook kwetsbare mensen. Iedere situatie is anders, ieder geval is uniek. Toch hebben al die cliënten, met al die verschillende achtergronden, diagnoses en karakters, iets belangrijks met elkaar gemeen. Het zijn mensen met een uitdaging. En daar willen wij ze bij helpen.

neem contact met ons op

Careflex zet dit Kennisevent de veerkrachtige zorgprofessional centraal

21-07-2022

Elke dag maken we de zorg een beetje beter, makkelijker en leuker. We dragen graag bij aan de kwaliteit van zorg. Daarom organiseren we twee keer per jaar een Kennisevent. De vierde editie mag gelukkig weer fysiek plaatsvinden op onze mooie Zorgcampus in Breda. Ook dit jaar bestaat het programma uit interessante sprekers, prikkelende belevingen en leerzame workshops die zich richten op de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg & GGZ.

Thema ‘De Veerkrachtige Zorgprofessional’
Voor een ander zorgen, begint bij jezelf. Bij Careflex vragen we ons altijd af: ‘Wat heeft de cliënt eraan?’. Dit kennisevent is speciaal voor de zorgprofessional, omdat je alleen voor een ander kan zorgen als je goed voor jezelf zorgt. Daarom krijgen zorgprofessionals op deze mooie avond handvatten om veerkrachtiger te worden en beter voor zichzelf te zorgen. Het doel is dat deelnemers de nieuwe tools direct de volgende dag mee kunnen nemen naar de werkvloer.

Praktische informatie
Het Kennisevent vindt plaats op 6 oktober 2022. Het programma begint om 16:00 uur en eindigt om 21:00 uur. We zorgen voor een hapje en een drankje. Het evenement is gratis beschikbaar, met het doel om onbaatzuchtig kennis te delen.

Het Kennisevent is bedoeld voor iedereen die in de complexe zorg werkzaam is, of in de toekomst wil werken. Wil je meer weten over het kennisevent? Of wil je jezelf aanmelden? Ga dan naar onze aanmeldpagina!

Ik wil ook!

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende Kennisevent. Wil je het niet missen? Meld je hier dan aan en ontvang een uitnodiging voor de volgende editie.

Naam

Hoe je met humor een band opbouwt met je cliënt

Careflex zorgmanager Elisa deelt een bijzondere band met cliënt Koen. Acht jaar geleden werd zij benaderd om hem te helpen. Zij zette haar humor in voor verbinding.

De BBL-opleiding is een sprong in het diepe, maar wel een leuke!

Sander Baijens Bertens is in oktober begonnen met onze BBL-opleiding Sociaal Werk niveau 4. Samen met de andere lerende medewerkers van zijn klas behoort hij tot alweer de tweede lichting. We horen Sander uit over zijn ambities om de BBL-opleiding te doen, hoe hij het afgelopen half jaar heeft ervaren én hoe hij kijkt naar de toekomst.

Careflex start met een coachtraject voor medewerkers 

We zetten in op de blijvende ontwikkeling van onze medewerker. Daarom startten we vorig jaar met een coachtraject. De eerste groep heeft de vierdaagse training zojuist afgerond. Lees meer over wat ze geleerd hebben en hoe ze hun nieuwe kennis en vaardigheden inzetten op de werkvloer.