Mensen met een uitdaging

De kernteams van Careflex Uitdagende Zorg ondersteunen instellingen door het hele land met de meest complexe zorg. Ze krijgen te maken vaak heel bijzondere, maar ook kwetsbare mensen. Iedere situatie is anders, ieder geval is uniek. Toch hebben al die cliënten, met al die verschillende achtergronden, diagnoses en karakters, iets belangrijks met elkaar gemeen. Het zijn mensen met een uitdaging. En daar willen wij ze bij helpen.

neem contact met ons op

Careflex zet dit Kennisevent de veerkrachtige zorgprofessional centraal

21-07-2022

Elke dag maken we de zorg een beetje beter, makkelijker en leuker. We dragen graag bij aan de kwaliteit van zorg. Daarom organiseren we twee keer per jaar een Kennisevent. De vierde editie mag gelukkig weer fysiek plaatsvinden op onze mooie Zorgcampus in Breda. Ook dit jaar bestaat het programma uit interessante sprekers, prikkelende belevingen en leerzame workshops die zich richten op de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg & GGZ.

Thema ‘De Veerkrachtige Zorgprofessional’
Voor een ander zorgen, begint bij jezelf. Bij Careflex vragen we ons altijd af: ‘Wat heeft de cliënt eraan?’. Dit kennisevent is speciaal voor de zorgprofessional, omdat je alleen voor een ander kan zorgen als je goed voor jezelf zorgt. Daarom krijgen zorgprofessionals op deze mooie avond handvatten om veerkrachtiger te worden en beter voor zichzelf te zorgen. Het doel is dat deelnemers de nieuwe tools direct de volgende dag mee kunnen nemen naar de werkvloer.

Praktische informatie
Het Kennisevent vindt plaats op 6 oktober 2022. Het programma begint om 16:00 uur en eindigt om 21:00 uur. We zorgen voor een hapje en een drankje. Het evenement is gratis beschikbaar, met het doel om onbaatzuchtig kennis te delen.

Het Kennisevent is bedoeld voor iedereen die in de complexe zorg werkzaam is, of in de toekomst wil werken. Wil je meer weten over het kennisevent? Of wil je jezelf aanmelden? Ga dan naar onze aanmeldpagina!

Ik wil ook!

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende Kennisevent. Wil je het niet missen? Meld je hier dan aan en ontvang een uitnodiging voor de volgende editie.
Naam

Ervaringsverhaal: medicatie en ADL-training

Als onderdeel van een warm welkom volgen alle nieuwe Careflexers onze trainingsweek. Deze trainingsdag stond in het teken van medicatie en Algemene Dagelijkse Verrichtingen (ADL) training. Careflex trainer Gea Kuik en deelnemers vertellen over hun ervaring.

We zijn een World-class Workplace!

Eind september zijn we gestart met een onderzoek vanuit Effectory om een goed beeld te krijgen van het werkgeluk bij Careflex. De uitslag is binnen en we mogen onszelf een World-class workplace noemen!

Ervaringsverhaal: positieve gezondheid

Bij Careflex reageren we niet op een ziekte of beperking, maar zetten we een betekenisvol leven van cliënten centraal. Dit doen we vanuit het concept positieve gezondheid. Op ons Kennisevent van vorige week deelde Careflex Opleidingsadviseur Tessa van Aalten kennis hierover. Lees hoe twee deelnemers dit ervaarden.