Mensen met een uitdaging

De kernteams van Careflex Uitdagende Zorg ondersteunen instellingen door het hele land met de meest complexe zorg. Ze krijgen te maken vaak heel bijzondere, maar ook kwetsbare mensen. Iedere situatie is anders, ieder geval is uniek. Toch hebben al die cliënten, met al die verschillende achtergronden, diagnoses en karakters, iets belangrijks met elkaar gemeen. Het zijn mensen met een uitdaging. En daar willen wij ze bij helpen.

neem contact met ons op

Careflex betrekt voormalig hoofdkantoor Juzt

09-06-2020

Careflex betrekt voormalig hoofdkantoor Juzt

Per 1 april jl. heeft Juzt al haar zorgverlening succesvol overgedragen. Hiermee is de zorg voor de cliënten gewaarborgd en zijn de zorgactiviteiten van Juzt beëindigd. De volgende fase betreft het vastgoed van Juzt. Een belangrijke stap hierin is gezet met de overdracht van het hoofdkantoor aan de Erasmusweg 34 te Breda aan Careflex Zorg Groep.

Als partner in de zorg helpt Careflex bij het vinden van een structurele oplossing voor complexe zorgvragen. Dit doen ze door het projectmatig overnemen en onderaannemen van zorg, het bieden van trainingen en opleidingen.

Dat juist Careflex het pand van Juzt overneemt is voor beide partijen een mooi gegeven. Careflex en Juzt werken al jaren samen, met name in de complexe jeugdzorg. “Dat de relatie goed is zie je terug in de overdracht. Juzt is de komende tijd nog te vinden in het hoofdkantoor, terwijl Careflex de voorbereidingen treft voor de verhuizing,” aldus Vincent Schouten, bestuurder bij Juzt. Wanneer Juzt de ruimte niet meer nodig heeft zal hier plaats gemaakt worden voor maatschappelijk ondernemen.

Careflex Zorg Groep neemt hiermee een volgende stap in de groei van de organisatie. Nardo Veldhuijzen en Hans Dons van Careflex zijn blij met deze stap. “Ooit zijn we gestart op een zolderkamertje. Een van de gesprekken die sterk heeft bijgedragen aan onze ontwikkeling heeft op dit adres plaatsgevonden met de directeur van het destijds daar gevestigde Bureau Jeugdzorg. Hoe mooi dat we op diezelfde locatie nu een heuse Careflex zorgcampus gaan vestigen,” aldus Hans.
“Het is onze missie om zo goed mogelijk cliënten en instellingen te ondersteunen en zorg te verlenen. Als instellingen vinden dat je dat goed doet, volgt daar automatisch meer zorgovername op. Deze ontwikkelingen uiten zich niet alleen in de omvang maar ook in de inhoud, vandaar dat we op zoek waren naar een onderkomen waar we inhoudelijk en in omvang kunnen groeien en ontwikkelen” aldus Nardo.

Careflex zal komende maanden de nodige verbouwwerkzaamheden aan het pand doen en naar verwachting in het vierde kwartaal van 2020 verhuizen naar de Erasmusweg in Breda. “Het pand moet straks in alles onze kernwaarden uitstralen. Gastvrij, kundig en authentiek. We willen er een plek van maken waar iedereen zich welkom voelt en fijn kan werken, aldus Hans.”

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met:

Wilco Kievit
Manager Bedrijfsvoering
E: wkievit@careflexzorggroep.nl
T: 088-5138484

Foto vlnr.: Hans Dons en Nardo Veldhuijzen (directie Careflex Zorg Groep) met Vincent Schouten (bestuurder Juzt)

Omgaan met escalaties in de complexe zorg: training en steun van je coach

Hoe ondersteunen we Careflexers bij het omgaan met escalaties? We vertellen je over onze trainingsweek, hoe zorgmanager Lyzanne haar medewerkers coacht rond escalaties en hoe onze medewerkers met een escalatie omgaan zodat ze hiervan kunnen leren.

Onze BBL-opleiding is wederom SBB erkend!

We mogen in onze handen klappen, want Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) geeft aan dat Careflex nog steeds een erkend leerbedrijf is. Dit betekent dat we nog steeds een leerbedrijf kunnen zijn voor mbo-zorgopleidingen. Lees meer!

De vrijheid van Careflex, begeleider Güliz Bircan-Karayel deelt haar ervaring

Güliz Bircan-Karayel werkt al een paar jaar met veel enthousiasme bij Careflex. Ze vertelt over de rust en vrijheid die het haar geeft, een bijzondere ervaring met een cliënt en hoe ze ontdekte dat ze een zorgmens is.