Themadiner voor zorgprofessionals

Het was een turbulente tijd voor ons allemaal.  Hoewel het einde in zicht is rondom de maatregelen voor COVID-19, vraagt dit iedere dag nog steeds veel van de zorgprofessionals. Daarom hebben jullie een ontspannen en leerzame avond verdiend. Lees hieronder meer en meld je aan!

Themadiner ‘Crisis in de jeugdzorg: wat zien we gebeuren?’

De jeugdzorg staat onder hoogspanning. De effecten van covid-19 zijn zichtbaar, al overzien we mogelijk nog niet alle indirecte gevolgen. Recent schreef de media over de jeugdbescherming in Brabant en Zeeland. Ligt de oorzaak hiervan bij corona of spelen factoren als geld, ouderschap of aangeleerde hulpeloosheid/ hulpverleningsdrang hierin ook een rol. We zijn benieuwd naar jouw mening, van een afstandsperspectief of omdat je er zelf dagelijks mee te maken hebt.

Wat kan je verwachten van deze avond?

Het thema van de avond is: “Crisis in de jeugdzorg: wat zien we gebeuren?” Specifiek in de jeugdzorg is er veel aan de hand. Wat speelt er allemaal, wat is daar de oorzaak van en hoe kunnen we zelf bijdragen aan een oplossing? Terwijl onze chefkok een volledig verzorgd diner op tafel zet, ga jij met een kleine groep professionals en onze eigen expert in gesprek over deze vragen. Onderweg naar huis kijk je terug op een avond vol nieuwe contacten, interessante gesprekken en natuurlijk een heerlijke maaltijd.

Voor wie is deze avond bedoeld?

Deze avond wordt georganiseerd voor zorgprofessionals zoals gedragswetenschappers, jeugd- en gezinsprofessionals die graag met ons en andere professionals het gesprek aan willen gaan over de jeugdzorg.

Praktische informatie

In verband met de huidige COVID-19 maatregelen kunnen de themadiners van 1 en 15 december helaas niet doorgaan. Zodra de diners weer plaats kunnen vinden ben je natuurlijk van harte welkom om weer aan te sluiten.

  • Datum: 23 februari, 6 april, 11 mei, 22 juni, 3 augustus, 14 september, 26 oktober, 7 december.
  • Groepsgrootte: Maximaal 12 personen per diner
  • Ontvangst: 18.00 uur
  • Afsluiting: 21.00 uur
  • Kosten: Gratis! Je hebt zorgeloze avond verdiend, dus over de kosten hoef jij je ook geen zorgen te maken.
  • Locatie: We dineren in onze eigen brasserie aan de Erasmusweg 34 in Breda. Wanneer je met de auto komt kun je gratis parkeren voor ons pand. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf Centraal Station Breda bus 199 richting Zevenbergen en stap uit bij bushalte Aurelia.

Inschrijven Themadiner

Schrijf je hieronder in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.