Succesverhalen

Het mooiste werk van de wereld. Daarover vertellen we graag. In de complexe zorg is namelijk geen dag hetzelfde. Iedere situatie is weer anders. Al die verschillende, unieke cliënten zorgen ervoor dat iedere dag weer heel bijzonder is. En dat levert vaak mooie verhalen op!

neem contact met ons op

 

Inzichten krijgen over het werken in een team

Careflex adviseur Jeroen Pijpers gaf het team van Amarant een training over verbinden, groepsprocessen en samenwerken. Lees hoe de groep samen de verbinding aanging tijdens deze leerzame teamtraining.

Dolle pret in de keuken met de wintertour 2021

Met de wintertour zetten onze zorgmanagers begeleiders en cliënten in het zonnetje. Dit jaar brachten ze bakpakketten langs en werd er een bakwedstrijd georganiseerd. We nemen je mee in het succesverhaal van afgelopen wintertour!

Samen 100% voor Oekraïne

Door de verschrikkelijke situatie in Oekraïne werden we bij Careflex aan het denken gezet: hoe kunnen we helpen? We besloten in actie te komen en delen graag twee verhalen over het afreizen naar Oekraïners en hen verwelkomen in de Koepel in Breda.

Ervaringsverhaal: hoe nodig je iemand die buiten de groep valt terug naar binnen?

Het is vandaag de Landelijke Dag tegen Pesten. Een mooi moment om stil te staan bij de vraag: hoe kun je iemand die zich niet zeker voelt in een groep weer in zijn kracht laten staan? Zorgmanager Lyzanne Doff-Sotta vertelt hier graag over.

Succesverhaal: Er is altijd een oplossing

Denken in oplossingen en mogelijkheden zit in ons DNA! Een DJ en bbq voor de cliënt? Dat wordt geregeld!

Succesverhaal: Aan het roer met een glimlach

Een warm en liefdevol succesverhaal over een cliënt die aan het roer ging staan.

Meer weten?
neem contact op