cd

Succesverhalen

Het mooiste werk van de wereld. Daarover vertellen we graag. In de complexe zorg is namelijk geen dag hetzelfde. Iedere situatie is weer anders. Al die verschillende, unieke cliënten zorgen ervoor dat iedere dag weer heel bijzonder is. En dat levert vaak mooie verhalen op!

neem contact met ons op

 

Overzicht

Hoe je met humor een band opbouwt met je cliënt
22 februari 2023
Geschreven door

Careflex zorgmanager Elisa deelt een bijzondere band met cliënt Koen. Acht jaar geleden werd zij benaderd om hem te helpen. Zij zette haar humor in voor verbinding.

Sharida tipt dat als kinderen praten over eenzaamheid dit opluchting kan bieden
5 oktober 2022
Geschreven door Lisa

Voor de Week tegen Eenzaamheid delen onze medewerkers tips en verhalen over dit onderwerp. Manager Careflex / Advizo Sharida Karelse geeft aan dat het voor kinderen opluchting kan bieden om te praten over hun eenzame gevoel. Ze blikt terug op een situatie die ze heeft meegemaakt:

Lyzanne maakte met een klein gebaar het verschil tegen eenzaamheid
2 oktober 2022
Geschreven door Lisa

Deze week delen we tips en verhalen over wat je als hulpverlener kan doen tegen eenzaamheid. Zorgmanager Lyzanne Doff-Sotta’s tip is dat een klein gebaar het verschil kan maken. Ze geeft als voorbeeld een mooie ervaring met een cliënt:

Desiré treedt op als verbinder voor eenzame cliënten
28 september 2022
Geschreven door Lisa

Het is vanaf vandaag de Week tegen Eenzaamheid. Eenzaamheid komt bij alle doelgroepen leeftijden in de zorg voor. Daarom delen we deze week tips voor wat je als hulpverlener kan doen wanneer je merkt dat een cliënt zich eenzaam voelt. We lichten toe met een verhaal over hoe onze hulpverleners deze tip met succes hebben toegepast.

Op bewonersvakantie, een reis langs alle zintuigen!
7 juni 2022

Begeleider Charlotte Brugel werkt al 6 jaar bij Careflex en heeft al veel mogen meemaken. Op vakantie gaan met cliënten van de zorginstelling Bartiméus nog niet. Daar kwam verandering in toen ze met haar collega’s en cliënten op bewonersvakantie ging. Ze blikt terug op haar favoriete momenten die alle zintuigen prikkelden:

Dolle pret in de keuken met de wintertour 2021
19 mei 2022

Met de wintertour zetten onze zorgmanagers begeleiders en cliënten in het zonnetje. Dit jaar brachten ze bakpakketten langs en werd er een bakwedstrijd georganiseerd. We nemen je mee in het succesverhaal van afgelopen wintertour!

Meer weten?
neem contact op