Succesverhalen

Het mooiste werk van de wereld. Daarover vertellen we graag. In de complexe zorg is namelijk geen dag hetzelfde. Iedere situatie is weer anders. Al die verschillende, unieke cliënten zorgen ervoor dat iedere dag weer heel bijzonder is. En dat levert vaak mooie verhalen op!

neem contact met ons op

 

Overzicht

Samen bouwen aan vertrouwen
12 september 2023
Geschreven door

Vertrouwen is een belangrijke bouwsteen voor een goede samenwerking. Het kernteam van Careflex werd ingezet om een stabiele werkomgeving te creëren bij GGZ Breburg. Zorgmanager Miranda van den Berk vertelt over het mooie succes dat volgde.

Hoe je als begeleider jouw authenticiteit inzet voor verbinding
6 september 2023
Geschreven door

Careflex zorgmanager Saskia kreeg een bijzonder project overgedragen: een pleeggezin had begeleiders met pedagogische vaardigheden nodig om op te passen voor drie kinderen van het gezin. Lees hoe het kernteam verbinding maakte met de kinderen.

Van vier-op-een-begeleiding naar samen Parijs ontdekken
1 september 2023
Geschreven door

Als cliënt Niek zich niet veilig voelde werd hij agressief . Helaas werkten de alarmsystemen niet altijd en was er daardoor bij noodsituaties niet altijd directe hulp. Lees hoe dit verhaal toch een succes werd!

Acht jaar terug in de tijd: twee uitersten binnen één instelling
23 juni 2023
Geschreven door Lisa

Zorginstelling Pergamijn wilde cliënten Koen en Leon niets liever geven dan de zorg die ze verdienen. Door hun complexe problematiek en uitval van personeel was hier hulp bij nodig. Lees hier hoe we dat acht jaar geleden aanvlogen.

Omgaan met escalaties in de complexe zorg: intervisie
7 juni 2023
Geschreven door Lisa

Hoe ondersteunen we Careflexers bij het omgaan met escalaties? Intervisie is hiervoor een mooi middel. Laura van Eetvelde deelt hoe intervisie haar en de rest van het kernteam hielp henzelf, maar ook de cliënt, beter te begrijpen.

Hoe je met humor een band opbouwt met je cliënt
22 februari 2023
Geschreven door Lisa

Careflex zorgmanager Elisa deelt een bijzondere band met cliënt Koen. Acht jaar geleden werd zij benaderd om hem te helpen. Zij zette haar humor in voor verbinding.

Meer weten?
neem contact op