Mensen met een uitdaging

De kernteams van Careflex Uitdagende Zorg ondersteunen instellingen door het hele land met de meest complexe zorg. Ze krijgen te maken vaak heel bijzondere, maar ook kwetsbare mensen. Iedere situatie is anders, ieder geval is uniek. Toch hebben al die cliënten, met al die verschillende achtergronden, diagnoses en karakters, iets belangrijks met elkaar gemeen. Het zijn mensen met een uitdaging. En daar willen wij ze bij helpen.

neem contact met ons op

Succesverhaal: Er is altijd een oplossing

Voor elke uitdaging is een oplossing. Het liefst zorgen wij met elkaar voor die oplossing. Dit geldt voor alles wat we doen in het werk. Zo ook in dit korte maar krachtige succesverhaal!  

Onze Careflexer Kerime Boers had een uitdaging. Samen met het zorgteam wilde ze voor een cliënt, die 1 op 1 begeleid werd, een barbecue mét DJ regelen. Ze wilde graag een DJ en een groot feest! Maar hoe kwamen ze aan het geld? En hoe kwamen alle spullen bij de cliënt? 

Het was geen kwestie of de barbecue er ging komen, maar eerder wanneer. Denken in oplossingen zit als Careflexers in ons DNA. Ze kwamen in contact met een cliënt die DJ is. ASVZ en Prisma hebben hierbij geholpen. De spullen voor de DJ? Die konden wel in de Careflex bus! Zo hebben ze een fantastische avond gehad, en vooral de cliënt een lach op het gezicht bezorgd!  

Denken in oplossingen en mogelijkheden. Dat is het fijne aan het werken bij Careflex. Verhalen zoals die van Kerime horen we bij Careflex graag! En vooral ook een uitnodiging voor iedereen om altijd met elkaar een oplossing te vinden. Want echt, er is altijd een oplossing.  

Inzichten krijgen over het werken in een team

Careflex adviseur Jeroen Pijpers gaf het team van Amarant een training over verbinden, groepsprocessen en samenwerken. Lees hoe de groep samen de verbinding aanging tijdens deze leerzame teamtraining.

Dolle pret in de keuken met de wintertour 2021

Met de wintertour zetten onze zorgmanagers begeleiders en cliënten in het zonnetje. Dit jaar brachten ze bakpakketten langs en werd er een bakwedstrijd georganiseerd. We nemen je mee in het succesverhaal van afgelopen wintertour!

Samen 100% voor Oekraïne

Door de verschrikkelijke situatie in Oekraïne werden we bij Careflex aan het denken gezet: hoe kunnen we helpen? We besloten in actie te komen en delen graag twee verhalen over het afreizen naar Oekraïners en hen verwelkomen in de Koepel in Breda.