` Ons team - Careflex Zorg Groep

Professioneel

Al onze medewerkers zijn zorgprofessionals in hart en nieren. Ze beschikken over een relevante afgeronde opleiding binnen de zorg (MBO, HBO of WO) en een geldige Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). Vaak hebben ze al uitgebreide professionele ervaring opgedaan in diverse relevante zorggebieden. Daarnaast staat iedere werknemer onder begeleiding van een persoonlijke coach en volgen onze zorgprofessionals regelmatig interne en externe cursussen en trainingen.

Zo is er onder meer aandacht voor thema’s als fysieke weerbaarheid, emotiemanagement, regievoering, psychopathologie, intervisie en EHBO. Op deze manier worden onze medewerkers voortdurend bijgeschoold volgens de laatste ontwikkelingen en standaarden.

Plezier

Wij willen dat iedereen met plezier naar zijn of haar werk gaat en dat ze weten dat wij hen steunen en waarderen. Daarom bieden wij ook veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en worden jaarlijks diverse leuke en uitdagende groepsactiviteiten georganiseerd in het kader van teambuilding, individuele ontwikkeling en ontspanning.

Veel mensen kiezen bewust voor een carrière bij Careflex. Wij zijn ook heel trots om te zien dat het grootste deel van onze zorgprofessionals al jarenlang werkzaam is voor onze organisatie. Careflex is dan ook echt een hecht team, zowel op de werkvloer als op kantoor. Wij zijn enthousiast, hebben passie voor de zorg en geloven in onze werkwijze. En dat ziet u terug bij onze zorgprofessionals.