Goed werkgeverschap

Bij Careflex vinden we het belangrijk dat je de ruimte hebt om te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Als zorginstelling zonder eigen cliënten is onze volledige focus op de medewerker, en vooral de persoon daarachter, gericht. Wat heb jij voor jouw werkgeluk nodig om te groeien en de beste zorg te kunnen geven? Als goede werkgever proberen we vooral zorgen weg te nemen. Hierdoor kun jij het leven van de cliënt elke dag een beetje beter, mooier en leuker maken.

Eigen regie

We snappen dat een werk-privé balans belangrijk is. Het werken in de zorg is het mooiste wat er is, maar hiervoor moet je goed opgeladen zijn. Daarom maak je bij ons zelf jouw rooster en spreek je jouw wensen uit. Onze planners zoeken naar de best passende projecten die bij jou passen. Je geeft vanuit eigen regie zelf akkoord waar of wanneer je wil werken. We horen graag jouw stem: welke locaties of welke doelgroepen passen bij jou? We geloven erin dat je de beste zorg kan leveren als je op de juiste plek bent.

Verbinding met elkaar

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich gezien en gewaardeerd voelen. Daarom onderhouden we goed contact zodat we weten wat er bij je speelt. Bij Careflex ben je verbonden aan een coach die altijd voor je klaarstaat. Om samen successen te vieren, maar ook met je mee te denken als het minder goed gaat. Dat is voor ons een onvoorwaardelijke relatie. We geloven dat we het met elkaar moeten doen. Onze gezellige evenementen en bedrijfsuitjes zijn een manier om in verbinding te blijven. 

Kundigheid

We geloven dat kundigheid de basis is voor goede zorg. Daarom zorgen we voor een omgeving waar je jezelf kan ontwikkelen. Dat begint bij een coach waar je altijd op kan terugvallen. Om successen mee te vieren, maar ook rond de tafel te gaan als je ondersteuning nodig hebt. Daarnaast kunnen onze zorgprofessionals onbeperkt interne opleidingen en trainingen volgen om zich te ontwikkelen in de richting die zij interessant vinden.

“Het enthousiasme van medewerkers vertelt mij dat we op de juiste weg zitten. 

Nardo Veldhuijzen – directeur Careflex

Écht luisteren

Binnen Careflex is verbinding een belangrijk begrip. Onze zorgcoaches blijven continu in gesprek met medewerkers over wat er nóg beter kan. Jaarlijks sturen we een vragenlijst uit om dit te meten. Daar stopt het voor ons niet. Het hele jaar door doen we onderzoek naar thema’s zoals, vitaliteit, instroom en uitstroom. Ons goed werkgeverschap team neemt de resultaten onder de loep zodat deze verwerkt kunnen worden tot concrete actiepunten. Zo blijven we als organisatie groeien en leren van elkaar.

Ervaringen

Ik voel mij gewaardeerd om wie ik ben, niet om wat lijkt. Careflex voelt als thuiskomen!

Joyce van Dijk

Careflex voelt als een grote familie. Je mag er zijn, je mag meebeslissen en je mag vooral ontdekken en ontwikkelen!

Lizanne Doff-Sotta

Ik voel oprecht vertrouwen in mijn kwaliteiten. Dit inspireert mij om met anderen mee te denken en initiatief te nemen!

Peter Slootweg

Ook bijdragen?

Op zoek naar zinvol werk? Wil je groeien als professional en ben je niet bang voor een uitdaging? Dan willen wij je graag leren kennen!

Gerelateerde verhalen

bekijk al onze verhalen
Careflex start met een coachtraject voor medewerkers 
21 december 2022
Geschreven door Lisa

We zetten in op de blijvende ontwikkeling van onze medewerker. Daarom startten we vorig jaar met een coachtraject. De eerste groep heeft de vierdaagse training zojuist afgerond. Lees meer over wat ze geleerd hebben en hoe ze hun nieuwe kennis en vaardigheden inzetten op de werkvloer.

Samen groeien door te luisteren
7 december 2022
Geschreven door Lisa

Afgelopen september hebben we ons eerste Effectory vragenlijst gedeeld. We zijn er supertrots op dat wij met elkaar een Word-Class Workplace zijn! We nemen je mee in onze resultaten, waar we mee aan de slag gaan en de toekomstige onderzoeken die op de planning staan.

We zijn een World-class Workplace!
21 oktober 2022
Geschreven door Lisa

Eind september zijn we gestart met een onderzoek vanuit Effectory om een goed beeld te krijgen van het werkgeluk bij Careflex. De uitslag is binnen en we mogen onszelf een World-class workplace noemen!