Over ons

Samen 100%. Onze missie is om de wereld van kwetsbare mensen een beetje beter, makkelijker en leuker maken.  Als externe partner willen we iets toevoegen aan de meest complexe zorg in ons land. Hoe negatief, uitzichtloos of wanhopig een situatie soms ook lijkt, er is altijd iets positiefs. Vanuit die visie werken we aan de beste oplossing. Samen met de cliënt, met collega’s en met de professionals bij onze opdrachtgevers.

neem contact met ons op

Ambitieus en gedreven


We zijn in 2007 begonnen op een zolderkamertje. Met een klein team maar met grote plannen en ambities. Nu, ruim een decennium later, is de Careflex Zorg Groep de meest gevraagde externe partner binnen de complexe zorg. Dat succes hebben we te danken aan het enthousiasme, de loyaliteit en de betrokkenheid van onze medewerkers. Zij zijn het die iedere dag weer in het leven van kwetsbare mensen stappen en daaraan kwaliteit weten toe te voegen. En ze zijn er voor elkaar, want Careflex dat is 100%. De wereld van kwetsbare mensen een beetje beter, makkelijker en leuker maken, dat is wat ons beweegt. Als externe partner willen we iets toevoegen aan de meest complexe zorg in ons land. Hoe negatief, uitzichtloos of wanhopig een situatie soms ook lijkt, er is altijd iets positiefs. Vanuit die visie werken we aan de beste oplossing. Samen met de cliënt, met collega’s en met de professionals bij onze opdrachtgevers.

Gastvrij

Careflexers zijn positief en houden van mensen. Natuurlijk zijn we realistisch en zien we waar problemen liggen. Maar die positieve, optimistische houding zorgt ervoor dat we, zelfs in de moeilijkste situaties, blijven kijken naar wat er wel goed gaat en welk perspectief er is – en dat blijkt nog aanstekelijk te werken ook! We passen ons makkelijk aan, luisteren goed en stellen mensen op hun gemak. Door open en gastvrij te zijn voor anderen, creëren we de beste voorwaarden voor professionele zorg en goede resultaten.

Kundig

Alle Careflexers zijn gediplomeerd, verstaan hun vak en kunnen het handelen onderbouwen en verantwoorden. Ze werken toegewijd vanuit hun hart en hun hoofd. Kunnen reflecteren en zijn altijd in dialoog met cliënten en professionals. Een echte professional kent zijn beperkingen en is in staat om de eigen grenzen te bewaken. Een echte Careflexer zal altijd gemotiveerd zijn om over die grenzen heen te kijken en te blijven leren en groeien. Zulke mensen zijn voor ons goud waard. Daar blijven we dus graag en volop in investeren.

Authentiek

Doen wat nodig is. Doen wat werkt. Als externe partner in de zorg zijn we te gast bij cliënten en ander professionals. Om van waarde te zijn moet je snel schakelen en keuzes maken. Het begeleiden van cliënten, goed luisteren en kijken, alledaagse vragen beantwoorden en ze als een betrouwbare gids door de dag heen helpen, dat vraagt om mensen die echt, betrouwbaar en oprecht zijn. Die er staan en ertoe doen. En precies die mensen vind je bij Careflex.

Ons team

Al onze medewerkers zijn zorgprofessionals in hart en nieren. Ze beschikken over een relevante afgeronde opleiding binnen de zorg (MBO, HBO of WO) en een geldige Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). Vaak hebben ze al uitgebreide professionele ervaring opgedaan in diverse relevante zorggebieden.

Visieboek

Wil je nog meer weten over wie wij zijn, wat wij doen en wat ons beweegt? In de digitale versie van ons visieboek vertellen wij hier alles over. De kwaliteit die wij graag willen toevoegen aan werken en leven in de complexe zorg, kunnen we alleen met elkaar realiseren. De titel “Samen honderd procent” staat dan ook symbool voor onze visie en alles wat we doen.

Goed werkgeverschap

In een goede samenwerking ben je altijd in balans. Onze medewerkers investeren hun tijd en energie. Wij investeren in onze mensen. Dat gaat verder dan arbeidsvoorwaarden.

Kennisevent

Een mooie manier waar onze kernwaarden zichtbaar worden is via ons Kennisevent. Hier delen zorgmedewerkers onbaatzuchtig kennis, in interessante workshops, presentaties en met elkaar. Praktische kennis, want daar heeft de cliënt gelijk wat aan. Zo maken we samen de zorg beter. Op een kundige, gastvrije en authentieke manier.

Meer weten?
neem contact op