Opleiden

Wij leveren altijd maatwerk. De opleidingen en trainingen die we bij Careflex verzorgen voor zowel het eigen team als medewerkers van andere organisaties, zijn uitgesproken praktijkgericht. Het gaat om vaardigheden waarmee je meteen de volgende dag al aan de slag kunt en die direct resultaat opleveren. De vraag ‘Wat heeft de cliënt eraan?’ is de essentie van onze zorg en dus ook van alle trainingen, coachingtrajecten en intervisiebijeenkomsten van Careflex Opleiden.

neem contact met ons op

10 jaar ervaring

Onze professionals werken dagelijks met cliënten met onbegrepen en moeilijk verstaanbaar gedrag. We merken dat een basisovertuiging, houdingsaspecten en een deel kennis bijdragen aan het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg. Binnen onze trainingen focussen we ons dan ook op deze aspecten.  

Een specifiek opleidingsaanbod

We focussen ons bewust op een beperkt aantal trainingenVanuit het oogpunt van de cliënt en zijn of haar belevingswereld. Daarbij speelt houding (take care), communicatie (weet wat je zegt), kennis (psychopathologie) en ervaring het fictief ervaren (virtual reality) een rol.  

Onze visie op teams en professionals

Zowel teams als individuele professionals kunnen zich aanmelden voor onze trainingen. Bij teams focussen we ons ook op de onderlinge interactie en het gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Bij individuele professionals focussen we ons meer op de leerbehoefte en het arsenaal aan kunde in het werken met deze cliënten 

Maatwerk

Staat de training voor jouw team er niet tussen? Heb je als professional vragen over je leerpad? Wil je een aparte inspiratiesessie of een workshop organiseren? Neem dan contact met ons op, een van onze opleidingsmanagers zal je dan verder helpen.  

Nieuwsgierig?
bekijk onze trainingen