` Opleiden - Careflex Zorg Groep

Kennis en praktijk

Careflex biedt een gevarieerd aanbod aan cursussen en trainingen. Voorbeelden van thema’s zijn Psychopathologie, Verslaving, Loverboyproblematiek en DDG.

Onze programma’s zijn speciaal ontwikkeld om doelgericht resultaat te behalen voor uw medewerkers. De nadruk ligt dan ook op de dagelijkse praktijk, zodat de nieuwe kennis gelijk toepasbaar is op de werkvloer. Om dit te bereiken wordt onder meer veel gebruik gemaakt van rollenspelen en simulatieoefeningen. Daarnaast beschikt Careflex over deskundige intervisiespecialisten. Zij coachen uw zorgteam op het gebied van samenwerken en effectief communiceren, zodat iedereen elke dag het beste uit zichzelf haalt.

Bekijk het overzicht aan cursussen en trainingen.

Cursus op maat

Geen groep, cliënt of zorgvraag is gelijk. Daarom ziet Careflex een duidelijke toegevoegde waarde in cursussen op maat. Hierbij wordt uw zorglocatie actief betrokken bij de samenstelling van het programma.

Hiervoor zullen wij een dag meelopen op de werkvloer om zo een goed beeld te krijgen van de groep en de bijbehorende problematiek. Deze informatie wordt vervolgens geïntegreerd in de theoretische en praktische invulling van de cursus. Op deze manier sluit het programma naadloos aan op de dagelijkse praktijk, waardoor uw medewerkers direct concreet de vruchten kunnen plukken van hun deelname.

Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor een cursus (op maat).

Uitgelichte cursussen en trainingen