Kom kennismaken!

We zijn gepassioneerd, zorgzaam en ook wel een tikkeltje eigenwijs. We willen graag dat iedereen die bij ons komt werken zich thuis voelt. Maar we begrijpen ook dat je pas echt kunt bepalen of Careflex bij je past door het zelf te ervaren.

Daarom nodigen we je graag uit bij onze Zorgcampus in Breda. Hier kun je in een ontspannen sfeer kennismaken met onze organisatie en onze collega’s. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Inloopavonden

Ben jij geïnteresseerd in een carrière in de zorg en wil je meer weten over onze BBL-opleiding? Of ben jij al werkzaam in de zorg en op zoek naar een nieuwe uitdaging als begeleider complexe zorg?

Tijdens onze inloopavond laten wij jou graag kennismaken met onze organisatie, de cliënt-gerichte aanpak van onze begeleiders en onze BBL-opleiding Sociaal werk.

Inschrijven is niet nodig, dus wandel gezellig bij ons binnen. Wij zorgen voor een hapje en drankje, jij voor de nieuwsgierigheid. Graag tot dan!

– Woensdag 14 juni
– 16:00 – 20:00 uur
– Careflex Zorgcampus, Erasmusweg 34, Breda

Ook bijdragen?

Wil je gelijk het gesprek aan over een functie binnen Careflex? Neem een kijkje bij onze vacatures of bel onze afdeling Werving & Selectie op 088 513 84 00.