Het Careflex Kennisevent

Het is onze missie om elke dag de zorg een beetje beter, makkelijker en leuker te maken. We vinden het daarom belangrijk iets toe te voegen aan de kwaliteit van zorg. Dat begint bij het onbaatzuchtig delen van kennis. Om die reden organiseren we jaarlijks een of meerdere Kennisevents waarbij we je graag een stukje kennis en inspiratie meegeven.

Sprekers delen hun kennis, maar zetten je vaak ook even aan het werk. Wat vind jij van het besproken thema? Hoe zou jij een situatie aanpakken? Het Kennisevent zorgt ervoor dat je jouw kennis verbreed of verdiept. Het laat je even stilstaan zodat je kan reflecteren op jouw handelen.

We vinden het belangrijk dat je zelf jouw programma kiest. Wat wil jij na het Kennisevent meenemen? Wat heb jij als zorgprofessional nodig? Waar is jouw cliënt mee geholpen? Zo weten we zeker dat je de kennis ophaalt die jij nodig hebt. De geleerde handvatten kun je de volgende dag meteen meenemen in je werk. Uiteindelijk doen we het allemaal om de cliënt te helpen. Er is niks mooiers dan een glimlach op het gezicht van de cliënt te kunnen toveren, toch?

Geloof je ook dat je elkaar nodig hebt om goede zorg te leveren? Vul onderstaand formulier in zodat we jou een uitnodiging kunnen sturen voor het volgende Kennisevent.

Eerdere edities:

De Veerkrachtige Zorgprofessional

Bij zorgvragen wordt steeds meer van de zorgmedewerker gevraagd. Verzorgen, analyseren, incasseren en ook nog eens een gesprekpartner zijn. Het is nogal wat. Reden voor ons om bij dit Kennisevent het welzijn van de zorgmedewerker centraal te stellen.

Door de ogen van de cliënt

We zijn ervan overtuigd dat écht leren begint bij ervaren. Als je het complexe gedrag beter begrijpt, kan je betere zorg aan de cliënt geven.

Ik wil ook!

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende Kennisevent. Wil je het niet missen? Meld je hier dan aan en ontvang een uitnodiging voor de volgende editie.

Naam