fbpx

Kennisevent ‘Door de ogen van de cliënt’

Het zorglandschap blijft zich ontwikkelen en zo ontwikkelen wij graag mee. We zijn ervan overtuigd dat écht leren begint bij ervaren. In ons tweede kennisevent op 13 oktober 2021 staan belevingen rondom het onderwerp ‘Door de ogen van de cliënt’ centraal.

Lees hieronder meer over het kennisevent

Echt leren begint bij ervaren

Bij Careflex werken we er elke dag aan om de zorg nog mooier, leuker en beter te maken. Dat begint natuurlijk met enthousiasme, passie en soms dingen net even anders doen dan ze gaan. Kennis overdragen kan op verschillende manieren, zo waren er bij het vorige kennisevent over ‘innovatie in de zorg’ verschillende inspirerende sprekers. Dit keer pakken we het anders aan. 

We zijn ervan overtuigd dat écht leren begint bij ervaren. Daarom hebben wij bij dit kennisevent verschillende belevingen opgezet rondom het thema ‘Door de ogen van de cliënt’. Je bent van harte welkom als jij werkt in de complexe zorg of graag wilt werken in de complexe zorg (gehandicapten zorg, jeugdzorg, ouderenzorg en GGZ).

Door te ervaren begrijp je beter wat er in het hoofd van de cliënt omgaat en kan je gedrag beter verklaren. Als je het complexe gedrag beter begrijpt, kan je betere zorg aan de cliënt geven.

Wat kan je verwachten deze middag/avond?

Beleef, ervaar en leer. Dat is de insteek van het Kennisevent. Tijdens het programma van deze dag staan er meerdere belevingen klaar om van te leren. Het programma wordt snel gedeeld op deze pagina en op onze socials. Wat we al wel kunnen vertellen, is dat het een blokkenschema wordt waarin de belevingen meerdere keren opnieuw toegankelijk zullen zijn. Het Kennisevent wordt officieel geopend om 15:00 uur, daarna is het aan jou hoe jij het programma wilt doorlopen. Het programma duurt tot 21:oo uur, daarom staat er natuurlijk een hapje eten voor je klaar rond etenstijd.

Praktische informatie 

  • Woensdag 13 oktober 2021
  • Zorgcampus aan de Erasmusweg 34, 4834 AA Breda
  • Vanaf 15:00 uur tot ongeveer 21:00 uur. We sluiten af met een borrel waarbij je in contact komt met verschillende zorgprofessionals om je ervaringen van die middag mee te delen.
  • Het kennisevent is een gratis event voor mensen die werken in de complexe zorg of graag willen werken in de complexe zorg (gehandicapten zorg, jeugdzorg, ouderenzorg en GGZ).

Corona richtlijnen van het RIVM

Zoals je zult begrijpen brengt de huidige tijd de nodige beperkingen met zich mee. Desondanks kunnen we dit Kennisevent gelukkig in het echt door laten gaan om zo een toffe middag en avond te beleven met elkaar. Elkaar in het echt zien kan natuurlijk alleen als we ons allemaal aan de richtlijnen houden. We vragen je dan ook om bij te dragen aan een zo veilig mogelijke omgeving. Rondom het corona beleid houden we altijd de richtlijnen van het RIVM aan. Daarom kun je bij de ingang van de Zorgcampus uit een van de volgende opties kiezen:

  • Je bent gevaccineerd en kunt dit aantonen met een QR-code
  • Je hebt maximaal 6 maanden geleden corona gehad en kunt dit aantonen
  • Je hebt een negatieve test van maximaal 24 uur oud via testenvoortoegang.nl

Vragen

Heb je nog specifieke vragen over het kennisevent? Mail dan naar: communicatie@careflexzorggroep.nl

Aanmelden

Nieuwsgierig naar de belevingen rondom het thema ‘Door de ogen van de cliënt’? Vul hieronder het aanmeldformulier in, hierdoor word je al eerste op de hoogte gebracht van het nieuws rondom het kennisevent. Daarnaast zullen we alles delen op onze social media kanalen, houdt deze dan ook vooral in de gaten! Inschrijven kan tot 6 oktober.

Ken je nog andere geïnteresseerden die graag aanwezig willen zijn? Stuur deze link gerust door!

Naam
Adres
We willen je graag een presentje opsturen, omdat we het leuk vinden dat je erbij bent. Uitsluitend om die reden hebben we je adres nodig.
Hoe ben je op deze pagina terecht gekomen?(Vereist)