Mensen met een uitdaging

De kernteams van Careflex Uitdagende Zorg ondersteunen instellingen door het hele land met de meest complexe zorg. Ze krijgen te maken vaak heel bijzondere, maar ook kwetsbare mensen. Iedere situatie is anders, ieder geval is uniek. Toch hebben al die cliënten, met al die verschillende achtergronden, diagnoses en karakters, iets belangrijks met elkaar gemeen. Het zijn mensen met een uitdaging. En daar willen wij ze bij helpen.

neem contact met ons op

Online Kennisevent en opening Zorgcampus

Careflex Zorgcampus Breda, samen voor de zorg

Samen in en aan de zorg werken om elke dag de best mogelijke zorg te bieden. Bij de Careflex Zorgcampus is niet alleen werken belangrijk maar gaat het vooral om wederzijdse betrokkenheid en verbinding.

De Zorgcampus is een plek waar (lokale) zorgprofessionals, zorginstellingen en maatschappelijke instanties kunnen werken en vergaderen. De huiselijk ingerichte locatie biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te ontwikkelen en ervaringen te delen. Een fijne plek waar mensen die werken in de zorg zich thuis voelen en met elkaar kunnen sparren.

Dagelijks zijn we bezig met het maken en verbeteren van de zorg. Dit doen wij dan ook door een dagbesteding te creëren, zodat cliënten de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. De brasserie op de benedenverdieping zorgt voor een verbindende en ontzorgende factor voor iedereen die op de Zorgcampus werkt of langskomt. Ons team in de dagbesteding zal hier dan ook onder begeleiding werken. Ze zullen zich niet alleen richten op de brasserie, ze vormen ook een team in het onderhouden van de tuin, het schoon houden van het interieur en het welkom heten van alle gasten. De brasserie wordt voor wijkbewoners geopend wanneer dit volgens alle richtlijnen en maatregelen van het RIVM mogelijk is.

Dit waren genoeg redenen voor Careflex om de Zorgcampus te initiëren. Op 31 maart is door middel van het eerste (online) Kennisevent de Zorgcampus geopend. Bekijk de video van de opening en wees welkom op de Zorgcampus!

Careflex zet dit Kennisevent de veerkrachtige zorgprofessional centraal

Careflex volgende Kennisevent vindt op 6 oktober plaats op de Zorgcampus in Breda. De interessante sprekers, prikkelende belevingen en leerzame workshops behandelen onderwerpen, zoals veerkracht en zelfzorg als zorgprofessional binnen de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg & GGZ.

Careflex organiseert online Kennisevent

Op donderdag 31 maart zal Careflex een online Kennisevent organiseren. Tijdens het kennisevent zullen verschillende sprekers hun verhaal delen rondom onderwerpen als psychiatrie, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, de samenleving, inclusie en exclusie, en innovatie.

Samenwerken aan de toekomst met beroepsopleider Curio

Careflex staat niet voor niks voor Samen 100% en daarom brengen we met trots onze samenwerking en partnerschap met beroepsopleider Curio naar buiten.