Mensen met een uitdaging

De kernteams van Careflex Uitdagende Zorg ondersteunen instellingen door het hele land met de meest complexe zorg. Ze krijgen te maken vaak heel bijzondere, maar ook kwetsbare mensen. Iedere situatie is anders, ieder geval is uniek. Toch hebben al die cliënten, met al die verschillende achtergronden, diagnoses en karakters, iets belangrijks met elkaar gemeen. Het zijn mensen met een uitdaging. En daar willen wij ze bij helpen.

neem contact met ons op

Careflex zet dit Kennisevent de veerkrachtige zorgprofessional centraal

Elke dag maken we de zorg een beetje beter, makkelijker en leuker. We dragen graag bij aan de kwaliteit van zorg. Daarom organiseren we twee keer per jaar een Kennisevent. De vierde editie mag gelukkig weer fysiek plaatsvinden op onze mooie Zorgcampus in Breda. Ook dit jaar bestaat het programma uit interessante sprekers, prikkelende belevingen en leerzame workshops die zich richten op de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg & GGZ.

Thema ‘De Veerkrachtige Zorgprofessional’
Voor een ander zorgen, begint bij jezelf. Bij Careflex vragen we ons altijd af: ‘Wat heeft de cliënt eraan?’. Dit kennisevent is speciaal voor de zorgprofessional, omdat je alleen voor een ander kan zorgen als je goed voor jezelf zorgt. Daarom krijgen zorgprofessionals op deze mooie avond handvatten om veerkrachtiger te worden en beter voor zichzelf te zorgen. Het doel is dat deelnemers de nieuwe tools direct de volgende dag mee kunnen nemen naar de werkvloer.

Praktische informatie
Het Kennisevent vindt plaats op 6 oktober 2022. Het programma begint om 16:00 uur en eindigt om 21:00 uur. We zorgen voor een hapje en een drankje. Het evenement is gratis beschikbaar, met het doel om onbaatzuchtig kennis te delen.

Het Kennisevent is bedoeld voor iedereen die in de complexe zorg werkzaam is, of in de toekomst wil werken. Wil je meer weten over het kennisevent? Of wil je jezelf aanmelden? Ga dan naar onze aanmeldpagina!

Careflex organiseert online Kennisevent

Op donderdag 31 maart zal Careflex een online Kennisevent organiseren. Tijdens het kennisevent zullen verschillende sprekers hun verhaal delen rondom onderwerpen als psychiatrie, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, de samenleving, inclusie en exclusie, en innovatie.

Samenwerken aan de toekomst met beroepsopleider Curio

Careflex staat niet voor niks voor Samen 100% en daarom brengen we met trots onze samenwerking en partnerschap met beroepsopleider Curio naar buiten.

Careflex en Advizo bundelen de krachten

In de afgelopen maanden hebben Advizo en Careflex met elkaar gesproken over mogelijke vergaande samenwerking. Graag vertellen we je meer over de motivatie en het perspectief van deze samenwerking.