Mensen met een uitdaging

De kernteams van Careflex Uitdagende Zorg ondersteunen instellingen door het hele land met de meest complexe zorg. Ze krijgen te maken vaak heel bijzondere, maar ook kwetsbare mensen. Iedere situatie is anders, ieder geval is uniek. Toch hebben al die cliënten, met al die verschillende achtergronden, diagnoses en karakters, iets belangrijks met elkaar gemeen. Het zijn mensen met een uitdaging. En daar willen wij ze bij helpen.

neem contact met ons op

Björn Canfijn in een kort interview van het Leids Congres Bureau

Björn Canfijn in een kort interview van het Leids Congres Bureau

Het Leids Congres Bureau hield een kort interview met onze collega Björn Canfijn, trainer en coördinator bij Careflex Opleiden. Ze stelden hem drie vragen over zijn visie op LVB en Hechting.

“Bij mensen met een lichte verstandelijke beperking kan hechtingsproblematiek op verschillende wijzen tot uiting komen. Een onveilige hechting kan de oorzaak zijn van veel onbegrepen probleemgedrag. Dit kan een zorgprofessional voor diverse complexe vraagstukken stellen. Er is dan ook grote behoefte aan handvatten rond hechtingsproblematiek in combinatie met een LVB”, aldus Het Leids Congres Bureau. Lees hier het interview

Het Leids Congres Bureau organiseert op donderdag 6 februari 2020 de 2e Interactieve Studiedag LVB & Hechting. Tijdens deze dag verzorgt Björn een workshop over ‘Mentaliserende bevorderende begeleiding en storytelling’.

Klik hier voor meer info over deze studiedag. Andere sprekers deze dag zijn Patricia Stork en Ellen Bartelen.

Careflex zet dit Kennisevent de veerkrachtige zorgprofessional centraal

Careflex volgende Kennisevent vindt op 6 oktober plaats op de Zorgcampus in Breda. De interessante sprekers, prikkelende belevingen en leerzame workshops behandelen onderwerpen, zoals veerkracht en zelfzorg als zorgprofessional binnen de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg & GGZ.

Careflex organiseert online Kennisevent

Op donderdag 31 maart zal Careflex een online Kennisevent organiseren. Tijdens het kennisevent zullen verschillende sprekers hun verhaal delen rondom onderwerpen als psychiatrie, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, de samenleving, inclusie en exclusie, en innovatie.

Samenwerken aan de toekomst met beroepsopleider Curio

Careflex staat niet voor niks voor Samen 100% en daarom brengen we met trots onze samenwerking en partnerschap met beroepsopleider Curio naar buiten.