Zuidwester en Careflex Zorg Groep tekenen voor samenwerking

Na een aantal jaren van intensieve samenwerking tussen Zuidwester en Careflex Zorg Groep, wordt deze nu gecontinueerd en vastgelegd in een vernieuwde zorgovereenkomst. Voor Careflex wederom een belangrijke stap die gezet wordt ter bevordering van de continuïteit van zorg en hun manier van werken.

Afgelopen donderdag 5 maart tekende directeur Hans Dons van Careflex Zorg Groep B.V. tijdens het officiële tekenmoment de papieren om de samenwerking te bezegelen. Hans Dons: “Uiteraard teken ik deze overeenkomst namens alle Careflexers die in verleden en toekomst een bijdrage leveren aan de zorgverlening bij Zuidwester. Wij kijken ernaar uit om deze weg samen verder in te gaan. Samen maken wij de zorg”.

Waarom kiest Zuidwester voor deze samenwerking?
Voorheen werkte Zuidwester met verschillende partijen samen en hierdoor waren afspraken en tarieven soms onoverzichtelijk. Met de nieuwe vaste samenwerkingen komt hier verandering in. Zuidwester selecteerde naast Careflex Zorg Groep ook 4 uitzendorganisaties. Careflex zal zich van de 5 partijen, als volwaardige zorgverlener die zij zijn, bij Zuidwester specifiek inzetten voor de complexe zorgprojecten die extra aandacht en expertise vragen.

Door deze nieuwe samenwerking verwacht Zuidwester vanaf nu nog beter de juiste medewerker op de juiste locatie te kunnen inzetten. Ze zien het als een waardevolle verdieping op de relatie tussen Zuidwester en de dienstverleners. Doordat de afspraken zijn vastgelegd, kunnen zij ervoor zorgen dat deze worden nageleefd. Uiteindelijk komt dit ten goede aan de kwaliteit van zorg.

Hans Dons: “wij zijn er enorm trots op dat Zuidwester ons als de juiste partij ziet voor deze unieke rol als zorgverlener voor hun complexe zorgprojecten. Onze mensen staan klaar om de zorg te leveren die een deel van hun cliënten met extra uitdagingen zo hard nodig heeft”.